Counter-Strike 1.6 Romania

Counter-Strike 1.6 Romania
Counter-Strike 1.6 Romania

Counter-Strike 1.6 Romania

Aici puteți să descărcați cu ușurință Counter-Strike 1.6 Romania
– una dintre cele mai noi versiuni de Counter-Strike concepută special pentru cetățenii României. Prin urmare, are o atmosferă românească uimitoare, care va atrage fiecare jucător român, în special pe cei care își iubesc țara. Cu toate acestea, această ediție are trăsături și calități unice noi atât de grozave, încât nu trebuie să fii din țară pentru a te bucura de ea.

De îndată ce descărcați cs 1.6 Romania Edition, veți observa cât de interesant este acest joc. Există imnul României în meniul principal, steagul țării ca fundal și o schemă de culori minunată. Inutil să spun că arată foarte frumos și funcționează perfect pentru o astfel de versiune. După ce intri pe un server, primul lucru pe care îl vei observa sunt noile modele de player, care sunt realizate foarte bine cu calitate HD.

De ce să alegeti acest kit de CS 1.6 Romania

  • Beneficiază de cele mai noi update-uri și îmbunătățiri pentru a asigura cea mai randament în joc.
  • Are în lista de internet doar servere de calitate din majoritatea modurile. Serverele sunt doar românești și nu servere străine cu lag ca la alte kit-uri de cs.
  • Se poate juca și cu boți pe orice hartă doriți.
  • Se descarcă și instalează în maxim câteva minute. Serverele noastre sunt special adaptate pentru download.
  • Este cea mai folosită versiune de Counter Strike 1.6 din România. Recomandată de majoritatea jucătorilor.
  • Funcționează perfect pe Windows 7, Windows 8 și Windows 10.
  • În listă regăsim doar servere românești din moduri diferite. Recomandăm modurile de respawn pentru a învăța să deveniți pro.

Counter-Strike istorie

Counter-Strike a fost dezvoltat pentru prima dată în 1999 și, de atunci, a evoluat prin inovații și modificări de înaltă tehnologie pentru a deveni cel mai bun joc online din lume. Devine și mai bine pentru că este %100 GRATUIT! Fără taxe sau taxe ascunse, dă clic pe butonul de descărcare și pregătește-te să te bucuri de cel mai distractiv joc de tip first-shooter vreodată. Cum a început totul


Counter-Strike 1.6 DownloadCounter-Strike 1.6 Download
Counter-Strike 1.6 [196 MB][.exe]

Counter-Strike: Condition Zero Download
Counter-Strike: Condition Zero [377 MB][.exe]